Foute Kersttruidag Oss – Een mooi nieuw initiatief!

Met jouw (te) gekke foute trui, steun je een goed doel!

Samen met 412TV heeft Uplify een leuk project opgepakt, www.foutekersttruidagoss.nl . Dit jaar is het goede doel Save the Children Nederland maar zal vanaf volgend jaar een lokaal karakter hebben! Check snel de website en wat je allemaal kan verwachten! Tot ziens tijdens Winterland Oss.

Uiteindelijk is het de bedoeling om van deze dag een mooi, ieder jaar terugkerend, evenement van te maken. Een ludiek evenement met een goed doel. Gezien de korte termijn is in 2018 gekozen voor een reeds bestaand goed doel namelijk Save the Children. In 2019 zal het doel een lokaal karakter hebben waarbij een goed doel uit de gemeente Oss ondersteund zal worden. De formule is simpel: Je komt naar de stad, trekt een (te) gekke kersttrui aan en have fun! De Glühwein of warme chocomel die je tijdens je verblijf drinkt worden gesponsert en jouw bijdrage is voor het goede doel.

Uplify mocht de hosting, logo en website verzorgen!En alles moest wel snel. Beter nog de opdracht kwam enkele dagen voor de geplande datum binnen en in 2 dagen stond de hele website. Voorafgaand een ludiek logo in elkaar gezet en vervolgens foto’s bewerkt voor de site. Zeker een uitdagende klus maar wel erg leuk om te doen. Ook voor 2019 hebben wij onze toezegging gegeven om verder vorm te geven aan dit evenement. Wij doen dit vanuit Uplify zonder kosten en enkel de noodzakelijke kosten voor bijvoorbeeld hosting worden berekend. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij en daarom doen wij ook graag aan dit project mee.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, vereniging of stichting, neem dan vrijblijvend contact met ons op!