logo_uplify_klein

Zo, jij verdient aandacht!

Geniet.

Van de

Aandacht.

Dagelijks ben je met je bedrijf bezig. Druk in de weer om alles draaiende te houden. Maar hoe ziet je bedrijf er over een, twee of vijf jaar uit. Krijgt je bedrijf de nodige aandacht voor de toekomst? En hoe kun je toekomstige groei op een duurzame manier faciliteren? Wij helpen je bij dit vraagstuk. Strategisch en operationeel.

Onze expertise voor jou

Aandacht krijgen door op te vallen! Hoe ziet de buitenwereld je bedrijf? Is je huisstijl up-to-date en toekomstbestendig? Haal je het maximale uit je website en sociale kanalen? Wij checken je huisstijl, teksten, sociale kanalen en website en geven aanbevelingen. 

Aandacht voor je medewerkers. Soms groei je al zo hard dat je interne communicatie het niet kan bijhouden. We helpen je hiermee. 

Je hebt snelle verkoop of duurzame opbouw van relaties. We geven de voorkeur aan duurzaamheid. We adviseren je over verkoopprocessen, rapportages, CRM tools en inrichting. Ook kunnen wij je helpen met gerichte verkoopacties richting nieuwe markten of prospecten.

Duurzame bedrijfsvoering heeft een gezond kapitaal nodig. Wij helpen je met advies over werkkapitaal financiering via bijvoorbeeld factoring. Of wil je risico's afgedekt hebben? Dan is een kredietverzekering wellicht handiger!

Vervelend, die kleine groep debiteuren die altijd maar te laat betalen. Wij ondersteunen je met raad en daad op het vlak van debiteurenbeheer. Wellicht is software wel een goede manier om sneller betaald te krijgen. Misschien is juist het uitbesteden van je debiteurenbeheer logischer. Laten we het samen bekijken.

Stilstaan is achteruitgang. Hé een cliché maar wel waar. Wij bieden verschillende trainingen aan, van verkoop trainingen over Microsoft Office, debiteurenbeheer tot aan machine learning en statistiek. Alles wat jij en je medewerkers nodig hebben voor nu en in de toekomst. 

Meer weten?