Oplossingen waar je iets aan hebt

Wat je zegt ben je zelf.
Dat is een kinderlijk eenvoudig uitgangspunt voor branding. Perceptie. Wat je zegt bepaalt wat je wilt uitstralen richting je doelgroep, hoe je jouw bedrijf en/of jezelf presenteert en hoe je gezien wilt worden in de markt. Branding is niets meer dan perceptie & reputatie. We leveren je tools die je hierbij helpen.

HUISSTIJL

De basis van je verhaal. Wat voor een perceptie wil je uitstralen? Hoe wil je gezien worden? Dit komt voort uit de mix van jouw persoonlijkheid en de basiswaarde van jouw bedrijf. Het is onderdeel van de communicatie richting jouw doelgroep. Denk hier aan een iconisch logo, slogan, kleuren en lettertype.

ONLINE 

Hosting en een website. We regelen het voor je. Uiteindelijk krijg je een kant en klare website in WordPress die volgens jouw wensen ingericht is en waar je, desgewenst zelf het onderhoud doet. Wil je dat niet, dan doen wij het. Op je website krijg je standaard van ons een contact formulier en minimaal een bedrijfs-email.

TEKSTEN & CONTENT

Niet zo'n schrijver, we helpen je met het vullen van je site. We luisteren naar jouw verhaal en zetten  het om in tekst. We zorgen voor een duidelijke en heldere tekst.
Ook zorgen wij voor banners en algemene ondersteuning op social media en andere plekken waar jij je bedrijf wilt tonen.

TRAININGEN

Als de basis goed is wil je door naar het volgende niveau We helpen je met ontwikkelen. Denk hier aan trainingen over jezelf en je bedrijf presenteren, verkoop trainingen, administratieve processen begrijpen. Alles trainingen die jou als ondernemer verder brengen.

Meer oplossinen...

SOCIAL MEDIA

We richten social media voor je in. Facebook, Instagram en Twitter. Denk hier aan de basisopzet die past bij jouw bedrijf.

DRUKWERK

We helpen je met je drukwerk, wij ontwerpen en bemiddelen desnoods met de drukker over wat het beste op jouw wensen aansluit.

WEBSHOP

Wij kunnen je helpen  met het opzetten van een webshop. We richten de basis in en je kan hem met jouw producten vullen.

ANDERE WENSEN?

Staat je vraag er niet bij? Meld je dan bij ons en we zullen kijken of we vanuit ons netwerk iets voor je kunnen betekenen. Contactformulier