Van den Hoek Verzekeringen, een artistieke opdracht

Van den Hoek wil anders zijn. De opdracht voor Uplify!

“Er zijn veel assurantie tussenpersonen in Nederland. Vandaar dat wij het bij van den Hoek anders willen doen.” Dat was de opdracht die Uplify meekreeg voor dit project.

De inhoud van het project is opnieuw opzetten van de huidige website. Dat is fase 1. De wens van Ramon, partner bij van den Hoek verzekeringen: “Wij willen een site die modern is. Waar de klant met ons de interactie aan kan gaan. Verder een site die simpel maar toch modern en ‘af’ oogt.” Daarnaast moet de site niet alleen via pc/laptop te benaderen zijn maar ook mobiel. De oude site was niet responsive en dus vanaf een mobiel of tablet lastig te bezoeken.

Inspiratie voor de vernieuwde site is het kantoor van vd Hoek verzekeringen. Een mix van kleuren en artistieke uitingen. Dit artistieke karakter is ook terug te zien op de site. Hiervoor zijn foto’s gebruikt van het kantoor zelf.

De diverse kleurrijke stoelen aan de grote massieve vergadertafel hebben het kleurenschema voor de site bepaald. Verder is het Oranje vanuit het logo en de koelkast ook terug te vinden als style-elementen op de site.

Uplify heeft de foto’s verzorgd zodat er ook materiaal voor andere uitingen voorhanden is. Denk hierbij aan flyer’s of ander druk werk. Er is een wederzijds partnerschap ontstaan waar vanuit ook naar de toekomst toe projecten zullen ontstaan om vd Hoek verder te onderscheiden van de concurrenten.

Wil je zelf een kijkje nemen? Check dan www.vdhoekverzekeringen.nl.

Heb je nou zelf ook de behoefte aan een make-over van jouw site? Of ander advies over branding? Neem dan vrijblijvend contact op